Σχεδίαση Ιστοσελίδων

H Macinfoweb δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη παρουσίας στο internet επιχειρήσεων και ιδιωτών, από την βασική διαδικτυκή παρουσία έως την δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων για επιχειρήσεις που ο κύκλος εργασιών τους το απαιτεί. Η ομάδα μας ειδικευμένων web designers και developers εγγυάται την αξιόπιστη παράδοση των sites στον χρόνο και στο κόστος που έχει συμφωνηθεί, χωρίς κρυφά κόστη και άλλες χρεώσεις. Εσείς απλώς διαλέξτε την λύση που ταιριάζει στις ανάγκες μας αφήστε τις λεπτομέρειες σε εμάς.

Η εταιρεία μας προτείνει τέσσερα βασικά πακέτα, που προοδευτικά καλύπτουν τις ανάγκες της πλειοψηφίας των περιπτώσεων. Για να διαλέξετε το καταλληλο για εσάς, σκεφτείτε πρώτα τις ανάγκες σας. Για μια απλή κατοχύρωση του domain name και την δημιουργία μιας σελίδας για την προβολή σας επιλέξτε την δημιουργία μίας στατικής ιστοσελίδας.

Εάν θέλετε μία βασική διαδικτυακή παρουσία για να προβληθείτε στην τεράστια αγορά του διαδικτύου και σας αρκούν μερικές στατικές σελίδες για την προβολή, το πακέτο "Βασικό 1" είναι η πλέον οικονομική λύση ώστε να μπορούν πλέον οι ενδιαφερόμενοι σας να σας βρίσκουν και μέσω του internet. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις επαγγελματιών που προτιμούν το βασικό πακέτο είναι γιατροί, δικηγόροι, έμποροι μιας και αρκούν λίγες καλά σχεδιασμένες σελίδες για τις ανάγκες παρουσίασής τους.

Στην περίπτωση που οι ανάγκες σας είναι αυξημένες και χρειάζεστε περισσότερες σελίδες καθώς επίσης και παρουσίαση φωτογραφιών, επιλέξτε το πακέτο "Bασικό 2". Αποτελεί ιδανική λύση για να παρουσιάσετε αναλυτικά τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας μέσω φωτογραφιών (πχ. τουριστικές επιχειρήσεις), ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα μετάφρασης του site στα Αγγλικά. Με την προσθήκη κυλιόμενων φωτογραφιών (slideshow) στο πρωτοσέλιδο, η σελίδα αποκτά έναν δυναμικό χαρακτήρα και οι επισκέπτες παρακινούνται να εξερευνήσουν και τις εσωτερικές σελίδες.

Για τις περιπτώσεις που δεν καλύπτονται από τα προηγούμενα πακέτα, δημιουργούμε σε συνεργασία με τον πελάτη μια εξειδικευμένη λύση με ένα πλήρες δυναμικό site που ο πελάτης μπορεί να το διαχειρίζεται και να το ανανεώνει μόνος του. Το δυναμικό πακέτο απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν αρκούνται σε μία απλή διαδικτυκή παρουσία, αλλά θέλουν μια διαδικτυκή πλατφόρμα που θα καλύψει τις τωρινές αλλά και όλες τις μελλοντικές τους ανάγκες με την δυνατότητα παραμετροποίησης και επέκτασης που διαθέτει (πχ δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος). Όλη η δύναμη ενός σύχρονου CMS είναι στα χέρια του πελάτη, με δυνατότητα παρακολούθησης των στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας, με mails στο domain name του πελάτη, με χώρο στον server για upload αρχείων κλπ. Οι web designers του τμήματός μας θα δώσουν προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια του theme, ενώ οι web developers θα προτείνουν εξειδικευμένες λύσεις σε όποια ανάγκη παρουσιαστεί.

Τέλος, εάν οι ανάγκες της εταιρείας σας απαιτούν την διαδικτυακή πώληση των προϊόντων σας μέσα από την ιστοσελίδα, αναλαμβάνουμε και την σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένου περιβάλλοντος e-shop. Συνδέουμε την επιχείρησή σας με τραπεζικό gateway για την απολύτως ασφαλή διεκπαιρέωση των πληρωμών μέ χρήση πιστωτικής κάρτας.

Ποτέ η κατασκευή site δεν ήταν πιο εύκολη και οικονομική. Απλά προσδιορίστε τις ανάγκες σας, επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και το theme που σας αρέσει, αποστείλτε μας τις πληροφορίες που θέλετε να υπάρχουν στο site (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπο της εταιρείας εάν υπάρχει), και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Εάν οι ανάγκες δεν καλύπτονται από τα παραπάνω, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε μια custom λύση.